Selçuk yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet ve bir otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

Ercan ÇELİK / HaberTire
Bu sabaha karşı saat 04:00 sıralarında Tire – Selçuk yolunda Çayırlı Köyü yakınlarından meydana gelen kaza sonrası, ortalık savaş alanına dönerken, neyse ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Tire’den Karaman’a gitmek üzere yük alan Habip Şimşek (36) yönetimindeki 70 DU 202 plakalı kamyonet, Çayırlı Köyü yakınlarına geldiğinde, karşı yönden gelen Abdullah Göktaş (24) himayesindeki 52 EA 064 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kamyonetin şerit ihlali yapması sonucu meydana geldiği öğrenilen kaza sonrası Tire – Selçuk yolu savaş alanına döndü. Otomobil hurdaya dönerken, kamyonet devrilerek yol kenarında bulunan tarlada durabildi.



Otomobil sürücüsü Abdullah Göktaş hafif şekilde yaralanırken, kamyonet sürücüsü Habip Şimşek, iç kanama şüphesiyle Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.





“TİRE’NİN CELLADI”
HaberTire olarak sürekli gündeme getirdiğimiz Tire – Selçuk yolunun durumu hakkında henüz somut bir çalışma yapılmaması da tepkilere yol açıyor. Tire, Bayındır, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ gibi ilçelerin Selçuk, Kuşadası ve Aydın ile tek bağlantı yolu olan karayolunun, üzerindeki ağır trafiği kaldırmadığı ortada. Köşe yazarlarımızdan Mesut Şaşmaz’ın, Tire – Selçuk karayolu için yaptığı “Tire’nin Celladı” benzetmesi tam yerine oturuyor. Tire’nin kanayan yarası olan Tire – Selçuk karayolu, genişletilmediği sürece her gün can yakmaya devam edecek gibi görünüyor.




Mesut ŞAŞMAZ'ın köşe yazısı için tıklayınız >>





Editör: Haber Merkezi