Tire güne acı bir olayla başladı. Sabahın ilk ışıklarında tarım İşçilerini taşıyan servis aracı ile bir otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Yasin Yarış (25) hayatını kaybederken toplamda 6 kişi yaralandı. Feci kaza iddiaya göre şöyle yaşandı.

Ödemiş’te bir süt firmasında çalışan Yasin Yarış isimli sürücü, yanında bulunan arkadaşı Mehmet Bulut ile birlikte 35 SL 538 plakalı otomobil ile Söke’den yola çıkarak Ödemişe gidiyordu. Otomobil Kahrat Mahallesi’ndeki Kızılcahavlu kavşağına geldiği sırada tarım işçilerini taşıyan servis minibüsüyle çarpıştı. Kazanın ardından ortalık savaş alanına dönerken otomobil sürücüsü Yasin Yarış olay yerinde hayatını kaybetti. Yarış’ın yanında yolcu olarak bulunan Mehmet Bulut ile birlikte servis minibüsündeki 5 işçi yaralandı. Feci kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan işçiler ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edilirken servis sürücünün olay yerinden kaçarak kayıplara karıştığı iddia edildi. Jandarma servis sürücüsünün kimliğini tespit etmek için çok yönlü inceleme başlattı.

ÇEVRE SAKİNLERİ KAVŞAKTAN ŞİKAYETÇİ

Kazanın şiddetiyle yataklarından fırlayan çevre sakinleri, Kahrat ile Kızılcahavlu mahallelerini birbirine bağlayan kavşakta sık sık kazaların yaşandığını söyledi. Durumdan son derece rahatsız olduklarını dile getiren mahalle sakinleri yetkililerin bir an önce bu noktada sinyalizasyon çalışması yapmasını istedi.

Editör: Haber Merkezi