Tire Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında, ıslak zemin ve dikkatsizliğin sebep olduğu trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.


Ergün ÇELİK


Tire’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır şekilde yaralandı. Tire-İzmir Karayolu’nun Organize Sanayi Bölgesi 2. kapısının yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, karşılıklı ilerleyen iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Öğlen saat 14:30 sırlarında meydana gelen trafik kazası edinilen bilgilere göre şu şekilde meydana geldi. Tire’den Torbalı istikametine doğru gitmekte olan Serkan Demirtaş (39) yönetimindeki “35 RP 907” plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Özkan Yavaşoğulları (30) yönetimindeki “41 NC 422” plakalı otomobil, tahminen, yağan yağmurun etkisi ile ıslanan zemin ve dikkatsizlik gibi sebeplerden dolayı kontrolden çıkarak kafa kafaya çarpıştı. 

SÜRÜCÜLERDEN BİRİ AĞIR YARALI
Her iki aracın da büyük hasar görüp kullanılamaz hale geldiği kazada, sürücülerden Özkan Yavaşoğulları ciddi şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile Tire Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada acil servis personeli ve uzman hekimler tarafından yoğun bakımda tedaviye alınan kazazede gencin vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu, bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan kazaya karışan diğer aracın sürücüsü Serkan Demirtaş ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Niyazi Tokdil’in (33) kazayı yaralanmadan atlattıkları öğrenildi. Olayla ilgili olarak Tire Jandarma Komutanlığı ekipleri inceleme başlattı.


HABER VİDEOSU:



Editör: Haber Merkezi