Tire’de iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Ergün ÇELİK

Tire’ye bağlı Kızılcahavlu Köyü’nde bu kadar da olmaz dedirten bir trafik kazası yaşandı. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana gelen kazada evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen 76 yaşındaki Kenan Bilir hayatını kaybederken 20 yaşındaki Soner Sevinç ise başındaki kask sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.   

İddaya göre olay şu şekilde gerçekleşti; Kenan Bilir motosikletinin lastiğini şişirmek için Gökçen Mahallesi’ne gitmişti. Akşam saatlerinde Gökçen’deki işini bitiren Bilir, motosikletiyle Kızılcahavlu Köyü’ne doğru yola çıktı. Bu sırada 35 DDV 07 plakalı motosikleti ile Soner Sevinç de Kızılcahavlu Köyü’nden Gökçen istikametine doğru gidiyordu. Her iki motosiklet yolda karşılaşınca ikisi de birbirine çarpmaktan kurtulamadı. Her iki sürücü çarpışmanın etkisiyle yere düştü.

KASK HAYAT KURTARDI

Kazaya karışan motosikletlerden birinin sürücü Soner Sevinç’in kaskının olduğu belirlenirken Kenan Bilir’in ise kaza sırasında başında kask olmadığı öğrenildi. Başından aldığı ağır darbeyle yere yığılan talihsiz adamı yakınları kendi imkanlarıyla hastaneye yetiştirdi. Tire Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan talihsiz adam önceki gün Kızılvahalvu Köyü’nde toğrağa verildi. 

Editör: Haber Merkezi