Tire Emniyet Müdürlüğü tarafından her ay yapılan, vatandaşlarla bir araya gelerek kentin ve toplantının yapıldığı semtlerin huzur ve asayiş durumlarının konuşulduğu,  huzur toplantılarının sonuncusu Karacaali Mahallesi’nde yapıldı.

Ergün ÇELİK

Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Emniyet Amiri Ömüray Bozkurt, birim amiri komiserler; Bekir Taşdemir, Mithat Aydıngöz ve Selim Akçil ile toplum polisi memuru Hakkı Alaçiçek’in katıldığı toplantı, Karacaali Mahallesinin Karacaali Caddesi üzerindeki Mehmet Karaayak’a ait Çınarlı Kahvehane’de gerçekleşti. 

MAHALLE MUHTARI VE İMAMI DA KATILDI
Toplantıyı o sırada kahvehanede bulunan mahalle sakini vatandaşlar takip etti. Toplantıyı takip eden vatandaşlar arasında Karacaali Mahallesi Muhtarı Mehmet Özcan, Karacaali Camii İmamı İzzet Badak, komşu mahalle olan Duatepe Mahallesi Muhtarı Muharrem Ötegen’de takip etti.

MAHALLELİ SORUMSUZ VE KURALSIZCA DAVRANAN GENÇLERDEN ŞİKAYETÇİ
Toplantıda genel olarak motosiklet kullanana gençlerin trafik kurallarını ve toplu yaşam kurallarını hiçe sayan davranışları ile gece saatlerinde bölgeye araçları ile gelip alkol almak için kullanan gençlerin durumu genel şikayet konusu oldu.

“VATANDAŞLARA KAPIMIZ AÇIK”
Toplantıda Emniyet Müdürü Kiremitçi de toplantıda, vatandaşlardan şüpheli durum ve kişiler ile karşılaştıklarında polisle irtibata geçmelerini istedi ve bunun suçun veya tatsız durumların önlenmesinde çok önemli olduğunun altını çizdi. Kapısının her zaman için vatandaşlara açık olduğunu belirten Kiremitçi, suç ve suçluyla mücadele noktasında polis-vatandaş işbirliğinin çok önemli olduğunun altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi