Gökçen'de 1 kişinin öldüğü ve 10 kişinin yaralandığı kanlı kahvehane baskınının zanlılarıdan F.K. da Jandarmanin yaptığı istihbari çalışmalar ve operasyon sonucu kıskıvrak yakalandı. 

Yaklaşık 1 ay önce, Gökçen'de bir kahvehaneye yapılan silahlı saldırı sonucu Remzi Çelebi öldürülmüş, kahvede bulunan 10 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından kayıplara karışan 3 zanlı için derhal geniş çaplı araştırma başlatan Jandarma, geçtiğimiz günlerde zanlılardan biri olan H.B.'yi Ödemiş'te yakalamıştı. Dün de zanlılardan bir diğer olan F.K. İzmir Karabağlar'da bir dükkanda yakalandı. 

Büyük bir gizlilikle yürütülen istihbari çalışmalar sonucu jandarmanın elde ettiği bilgiler ışığında yakalanıp gözaltına alınan F.K. bugün Tire Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Jandarmanın yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye getirdiği zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma ise şimdi kahvehane baskınında bulunduğu öne sürülen üçüncü şahsın peşinde. Bu şahsın da yakalanmasının an meselesi olduğu, edinilen bilgiler arasında.
Editör: Haber Merkezi