Olay geçtiğimiz hafta Yeniçiftlik Köyü’ndeki bir gece kulübünde yaşanmıştı. Kimliği belirsiz kişi yada kişiler otomobil ile gece kulübünün önüne yaklaşıp kapının önünde bekleyen kişilerin üzerine kurşun yağdırmıştı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetmiş 2 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından kayıplara karışan zanlılar için jandarma geniş çaplı soruşturma başlatmıştı. Jandarmanın başlattığı soruşturma netice verdi ve olayla alakası bulunduğu tespit edilen H.S., A.Ç., N.S. ve A.S. isimli 4 kişi gözaltına alındı.

ADLİYE ÖNÜNDE YÜKSEK GÜVENLİK

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi dün Tire Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarıldı. Şahıslar adliyeye getirilirken polis ve jandarma ekipleri adliyenin bulunduğu bölgede alarmın rengini kırmızıya çevirdi. Şahıslar yüksek güvenlik önlemleri altında adliyeye giriş yaptı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Adliyeye çıkarılan 4 kişiden H.S., A.Ç., N.S. tutuklanırken, A.S isimli şahıs serbest bırakıldı. Tutuklanan şahıslar Ödemiş Kaymakçı Cezaevi’ne gönderildi. Jandarma’nın olayla alakalı olduğu düşünülen diğer şahısları arama çalışmaları sürüyor.

Öte yandan Jandarmanın yoğun ve özverili çalışmaları sonucu olayla ilgili H.S., A.S., N.S., ve A.Ç. gözaltına alınarak bugün mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye çıkarılan H.S. N.S, ve A.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken A.S. serbest bırakıldı.

Jandarmanın olayla ilgili 5 kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Editör: Haber Merkezi