‘Tire-Belevi’ yolunda önceki gün bir kaza meydana geldi. Yol üstünde bulunan Tire’ye bağlı Çayırlı kırsal mahallesinin kahveler mevkiinde meydana gelen kazada, iki otomobil karşılıklı çarpıştı. Yaşanan şiddetli çarpışmada dört kişi yaralandı. Kazaya şahit olan ve araçların hasarlı halini gören vatandaşlar, kazazedelerin olayı ciddi olmayan yaralarla atlatmalarını mucize olarak nitelendirdi. 

AYDIN’DAKİ KIZLARINI GÖRMEYE GİTMİŞLER
Edinilen bilgilere göre kaza şu şekilde gerçekleşti: Aydın’a “35 YDR 38” plakalı araçları ile kızlarını görmeye giden Tireli Amber ailesi dönüş yolunda Çayırlı kırsal mahallesine geldiklerinde karşı yönden gelen, Tire’den Selçuk istikametine giden, Mahmut Esat Ayhan (25) yönetimindeki “34 PU 0695” plakalı otomobille çarpıştı. 

MİNİBÜSÜ DİKKATSİZ ŞEKİLDE GEÇERKEN …
Kaza; önünde giden ve yolcu almak için sağa yanaşan toplu taşıma minibüsünü dikkatsizce sollamak isteyen Mahmut Esat Ayhan’ın aracının karşı şeride geçmesi ve o sırada karşıdan Şenol Amber (52) yönetimindeki otomobilin gelmesi sonucu yaşanan çarpışmayla oldu. 

EN CİDDİ YARALI; BURNU KIRILAN GENÇ KIZ
Kazada her iki araç sürücüleri; Şenol Amber ve Mahmut Esat Ayhan ile Şenol Ayhan’ın kullandığı araçta yolcu olarak bulunan eşi Hülya Amber ve kızı Güneş Amber yaralandı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan kazazedelerin hiçbirinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilmedi. Durumu en ciddi olan yaralının, burnu kırılan Güneş Amber olduğu öğrenildi. 

CHP İLÇE BAŞKANI ŞENOYAR YARALI AMBER AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Kaza sonrası olay yerine giden Tire Jandarma Trafik birimleri, tutanak tutup soruşturma başlattı. Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kazazedeler burada tedavi altına alındı. CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, kazazedelerden Hülya Amber’in partisini Tire delegelerinden olan Uğur Özkara’nın kız kardeşi olduğunu öğrenmesi üzerine Hastaneye giderek Amber ailesini ziyaret etti. Kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
 

Editör: Haber Merkezi