Ergün ÇELİK

Tire’de bir motosiklet ve servisin karıştığı trafik kazasında, motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Olay, saat 17:30 sıralarında Batı Çevreyol olarak bilinen Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre Şayipcan Yaran (19) yönetimindeki 35 YMU 91 plakalı motosiklet, Turgut Özal Bulvarı’nda Kesikbaş yönünden Hastane istikametine seyir halindeydi. Karşı yönden gelen Kenan Akpınar (51) yönetimindeki 35 HE 3960 plakalı servis de, Turgut Özal Bulvarı’ndan Şehit Yüzbaşı Gültekin Başargan Caddesi’ne dönmek istedi. Bu esnada motosiklet duramadı ve önüne bir anda çıkan servise büyük bir hızla çarptı.

Kazanın ardından olay yeri savaş alanına dönerken, kazayı çevreden gören vatandaşlar yaralının yardımına koştu. Kazada ağır şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü Şayipcan Yaran, olay yerine kısa süre içinde ulaşan 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Burada derhal tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü ve İzmir’e sevk edileceği öğrenildi.

VATANDAŞLAR, ÖNLEM ALINMAMASINA TEPKİLİ

Öte yandan kazanın meydana geldiği kavşak, Turgut Özal Bulvarı ve Şehit Yüzbaşı Gültekin Başargan Caddesi gibi Tire’nin en işlek 2 güzergahın kesiştiği nokta. Hemen her gün irili ufaklı kazaların yaşandığı kavşakla ilgili herhangi bir ışıklandırma ya da önlem alınmamasına tepki gösteren bazı vatandaşlar, Karayolları yetkililerini göreve çağırdılar. Kavşakla ilgili önümüzdeki günlerde bir önlem alınıp alınmayacağı merak konusu.

Editör: Haber Merkezi