Tire – Selçuk yolunda dün gece yaşanan feci trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. 



Ercan ÇELİK / HaberTire



Bölgede trafik kazalarının en yoğun yaşandığını güzergâh haline gelen Tire – Selçuk karayolu, can almaya devam ediyor. Dün gece Tire – Selçuk yolunda yaşanan feci trafik kazasında kuzen oldukları öğrenilen Sercan Özcan(28) ve Soner Savran (25) isimli iki genç yaşamını yitirdi. 



Saat 02:30 sıralarında Alaylı Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Sercan Özcan (28) yönetimindeki 35 UN 153 plakalı otomobil, Selçuk yönünden Tire istikametine seyir halindeydi. Alaylı Köyü kavşağının da bulunduğu düzlüğü geçtikten sonra yolun virajlı kısmına gelen talihsiz sürücü, bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini yitirerek, yolun kenarında bulunan tarlaya uçtu. Tarlada bir ağaca çarparak duran otomobil, adeta hurdaya dönerken, direksiyonda bulunan Sercan Özcan ve yanındaki arkadaşı Soner Savran (25) vücudunun çeşitli yerlerine aldıkları darbelerle ağır şekilde yaralandılar.


Olayın hemen ardından olay yerine intikal eden 112 ambulansları ve Tire İtfaiyesi AKS ekibi, yaralıları kurtarmak için çalışmaya koyuldu. Direksiyonda sıkışan Sercan Özcan, AKS ekibinin yoğun uğraşları sonucu araçtan çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar.

Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kazazedeler Soner Savran ve Sercan Özcan, hayatını kaybetti.
Tire’ye bağlı Çayırlı Köyü’nde ikamet ettikleri öğrenilen kuzenler bugün kılınan cenaze namazından sonra Tire Asri Kabristanlığı’na defnedildiler.

Editör: Haber Merkezi