Ergün ÇELİK

 

Tire, dün intihar ederek canına kıyan 20 yaşındaki Hüseyin Bağış’ın şokunu atamazken, bir intihar haberi daha geldi. Acı olay, Tire  - Belevi yolu üzerinde Yuvalı Mevkii’nde bir kooperatife ait zeytinyağı fabrikasında meydana geldi. Henüz kurulum aşamasında olan zeytinyağı fabrikasında müdür olarak görev yapan Fahrettin Akyurt (35),  iddiaya göre bugün sabah saatlerinde fabrika binasına gitti. Bir süredir psikolojik olarak bunalımda olduğu iddia edilen Fahrettin Akyurt, fabrika binasında ele geçirdiği bir iple, yaklaşık 5 metre yüksekte bulunan fabrika tavanındaki metal bir boruya kendini asarak intihar etti. Talihsiz adamın, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, fabrikanın kapısını da kilitlediği öğrenildi.

 

YAKINLARI ULAŞAMAYINCA MERAK ETTİ

İddiaya göre sabah saatlerinde fabrikaya giden Fahrettin Akyurt’un yakınları, kendisini telefonla defalarca aramalarına rağmen ulaşamadılar. Bunun üzerine talihsiz adamın yakınlarından Osman Akyurt fabrikaya geldi. Fabrikada korkunç manzarayla karşılaşan Osman Akyurt gözyaşlarına boğuldu.

Acı olayı haber alan yakınları, fabrikaya geldiler ve gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına boğuldular, sinir krizi geçirdiler. İntihar eden fabrika müdürünün evli olduğu öğrenildi. 














Editör: Haber Merkezi