Ercan ÇELİK

Vatandaşın huzurlu bir şekilde yaşaması ve Tire’nin huzur ve güvenle anılması için gece gündüz demeden çalışan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda da çalışmalarına devam etti.

Bayramda devriye atan bir polis ekibi, bir evin camından bir şahsın elinde çantayla atlayarak kaçtığını gördü. Bunun üzerine şahsı kovalamaya başlayan ekip destek istedi. Diğer ekiplerin de çevreyi sararak katıldığı kovalamacada, hırsız elinde bulunan altın dolu çantayı bir cami inşaatının tuvaletine saklayarak kaçmaya devam etti. Gözden kaybolan hırsızı yakalamak için seferber olan Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerin dikkati sayesinde kısa süre sonra  yaklaşık değeri 100 bin lirayı bulan altınları sakladığı yerde buldular. 

HIRSIZ DA OPERASYONLA YAKALANDI

Yakındaki geniş tarım arazileri sayesinde izini kaybettiren hırsız  ise Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaklaşık 6 saat süren titiz çalışması sonucu yakayı ele verdi. Yaklaşık 6 saat boyunca olay yeri çevresini ablukaya alan ekipler, ilçenin tüm giriş çıkışlarını da tutarak hırsızın ilçeden çıkmasına da izin vermediler.  Saatler süren çalışma sonucu yakayı ele veren ve başka ilçeden hırsızlık amacıyla ilçemize geldiği tespit edilen şüpheli M.A.(22)’nın Emniyette yapılan sorgusunda suçunu kabul ettiği öğrenilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi