Fatih ŞAŞMAZ – TİRE İHA

Sıradışı olay, geçtiğimiz hafta Tire’ye bağlı Mehmet Köyü’nde meydana geldi. Vahşi  batı filmlerini aratmayan olayda bir şahıs husumetli olduğu 2 kişinin ev ve işyerini basarak adeta kurşun yağmuruna tuttu.

Mehmetler Köyünde İkamet eden T.Y   yaklaşık 20 yıldır husumetli olduğu iki kişiye ayrı adreslerde kurşun yağdırdı. İlk olarak komşu köyde oturan  hasmının evine giden öfkeli genç iddiaya göre hasmına  yaklaşık 40 kurşun sıkarak onu yaraladı. Buradan ayrılan T.Y daha sonra kendi Köyüne geçerek köy kahvesine geldi. Burada kahvehane işletmecisini kendine hedef seçen T.Y kahveciyi mekanda bulamayınca  av tüfeği ile Kahvehaneye ateş etmeye başladı.

Ard arda kahvehaneye ateş etmeye başlayan  T.Y  tüfeğini tam 59 kez ateşlerken kahvehaneyi adeta kalbura çevirdi. Akşam saatleri olması nedeni ile kahvehanede herhangi biri olmaması olası bir faciayı önledi.

Olayın ardından Jandarma öfkeli genci yakaladı. İfadesi alınan genç çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede iki ayrı olay yerinde toplamda yüze yakın boş kovan bulundu.

Editör: Haber Merkezi