Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı, Tire – Belevi yolunda geçirdiği trafik kazasında yaralandı.


Ercan ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire – Belevi yolunda bu akşam saat 20:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, yaralandı. İddiaya göre Tire’den Selçuk yönüne kendi özel aracıyla seyir halinde olan Efdal Gül, Küçükkale Köyü yakınlarında aynı yönde önünde seyir halinde olan Şeref Olgun (55) yönetimindeki araca çarptı. Öndeki aracın seyir halindeyken kendi bahçesine girmek için sola dönmek istediği ve bu esnada arkadan gelen aracın çarptığı öne sürüldü.

Çarpmanın etkisiyle her iki araç da takla atarak yol kenarına uçtu. Olayın ardından kısa süre içinde olay yerine ulaşan 112 ambulansı yaralıları Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

 

AK PARTİLİLER ACİL SERVİS’E AKIN ETTİ

Kazaya karışan her iki araç da hurdaya dönerken, neyse ki yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazayı haber alan Ak Partililer, Tire Gençlik Kolları Başkanı’nın durumunu öğrenmek için hastaneye akın ettiler. Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Milletvekili Adayı Emin Sefa Kayacan, İlçe SKM Başkanı Gökçe Ok, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan ve birçok partili hastaneye geldi. CHP Tire Gençlik Kolları Başkanı LütfiYalvaç ve Yardımcısı Serkan Çiçek de hastaneye gelen isimler arasında.

HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi