Tire’de meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, duvara çarparak durabildi. 1 kişi yaralandı.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’de meydana gelen trafik kazasında, Kemalettin Yalvaç (55) yönetimindeki 35 Z 3500 plakalı otomobil Rafet Saygılı Caddesi’nde seyir halindeydi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Rafet Saygılı  Caddesi’nden gelerek, Şehit Mehmet Çoban Bulvarı’ndaki yuvarlak kavşağa giren otomobil, bulvardan gelen bir başka otomobilden önce kavşağı geçmek isteyince direksiyon hakimiyetini yitirdi. Yoldan çıkan otomobil, kavşakta bulunan yeni Emniyet Müdürlüğü binasının duvarına çarptı. Kaldırımda herhangi bir yaya olmaması, olası bir facianın önüne geçti.

 

 

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin içinde bulunan sürücü Kemalettin Yalvaç, kafasından ve göğsünden aldığı darbelerle yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen 112 ve AKS ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ilk müdahalesi yapıldı. Daha sonra ambulansla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan talihsiz sürücünün durumunun ciddi olduğu tespit edilerek, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. 


Editör: Haber Merkezi