Tire, bu sabah güne Dündarlı Köyü’nden gelen acı haberle başladı. Dündarlı ile Küçükkömürcü Köyü arasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. 
İddiaya göre kaza şu şekilde meydana geldi;  Dündarlı Köyü’nde yaşayan ve çiftçilikle uğraşan 35 yaşındaki Zeynal Erkek, eşi Necla ve oğlu Ozan Erkek ile birlikte 45 C 6991 plakalı otomobiliyle Tire’ye geliyordu. Yolda bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki şarampole devrildi. Kaza anında otomobil sürücüsü Zeynal Erkek boyun kısmından yaralanırken aynı otomobilde bulunan Eşi ve oğlu kazayı yara almadan atlattı. Kazayı görenler hemen 112’yi aradı ve 112 ekipleri kaza ihbarını alır almaz yola çıktı. Çevredekilerin yardımıyla arabadan çıkarılan Erkek, başka bir araçla ambulansa doğru götürüldü. Güme Köyü içinde ambulansa sevk edilen Zeynel Erkek, hastaneye getirildi. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamayan talihsiz adam hayatını kaybetti. 

Erkek’in ölüm haberini alan yakınları ise acil servis önünde sinir krizleri geçirdi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.   

Editör: Haber Merkezi