Tire ilçe merkezinde dün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında bir otomobille bir motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi ciddi olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılardan biri Tirelilerin yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Muzaffer Baybars.


Ergün ÇELİK


Trafik kazaları, can yakmaya ve üzüntü yaratmaya devam ediyor. Tire ilçe merkezinde dün iki ayrı trafik kazası yaşandı. Kazalardan biri, neyse ki, herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmaksızın atlatılırken, diğerinde toplam 3 kişi yaralandı.

Dün öğleden sonra saat 15:25 sıralarında meydana gelen 2’si ciddi olmak üzere toplam 3 kişinin yaralandığı trafik kazası, Halil Çulhaoğlu Caddesi ile Güven Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi.


YARALILARDAN BİRİ TİRELİLERİN SEVİLEN İSMİ; MUZAFFER BAYBARS
Edinilen bilgilere göre kaza şu şekilde meydana geldi: Güven Caddesi üzerinde ilerleyen Süleyman Önem yönetimindeki “35 ST 654” plakalı otomobil, Halil Çulhaoğlu Caddesi’ne geçmek istediği sırada, Halil Çulhaoğlu Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Muzaffer Baybars (46) yönetimindeki “35 CUR 13” plakalı motosikletle çarpıştı. 


DİKKATSİZ VE KONTROLSÜZ SÜRÜŞ
Dikkatsizlik ve kontrolsüz yola çıkışın sebep olduğu kazayı otomobil sürücüsü Süleyman Önem hafif sıyrıklarla atlatırken, motosiklette bulunan sürücü Muzaffer Baybars ile yolcu olarak yer alan Muhammed Mustafa Sayıcı (16) isimli Tire 1922 Spor Kulübü alt yapı sporcusu genç ciddi şekilde yaralandı. 


YARALILAR İÇİN SEFERBER OLUNDU
Kaza sonrası, ilçedeki her iki ambulansın da görevlerinden dolayı şehir dışında olması sebebiyle, yaralıların durumunun ciddiyetinden dolayı polis araçları ile Tire Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Motosiklette bulunan ve ciddi yaralanan yaralılara yoğun bir şekilde sağlık müdahalesinde bulunuldu.









Editör: Haber Merkezi