Bugün sabah saatlerinde Tire’de meydana gelen trafik kazasına bir motosiklet ve bir panelvan araç karışırken, motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

 

Ercan ÇELİK / HaberTire

 

Bu sabah saat 07:30 sıralarında Tire’ye bağlı dağ köylerinden Cambazlı yakınlarında gerçekleşen trafik kazası, edinilen bilgilere göre şu şekilde oldu; Güme Köyü yönünden Cambazlı istikametine seyir halinde olan Caner Kösem (17) himayesindeki 35 YKH 58 plakalı motosiklet, Cambazlı Köyü’ne yaklaştığı sıralarda, karşı yönden gelen M. P. (51) yönetimindeki 35 YJD 81 plakalı panelvan araç karşısına çıktı.


Son derece dar olan yolda, kafa kafaya çarpışmak üzereyken manevra yapan motosiklet sürücüsü, karşıdaki aracın sol tarafına çarpmaktan kurtulamadı.


Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü, kafasından aldığı darbeyle ağır şekilde yaralandı. Olay yerine ulaşan Tire 112 ekibi, ilk müdahalesini yaptıktan sonra yaralıyı, Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.


Kafa tasından kırıklar olduğu öğrenilen Caner Kösem isimli motosiklet sürücüsünün durumu, ciddiyetini koruyor.  Panelvan aracın sürücüsü M.P. ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Editör: Haber Merkezi