Tire’de, Ödemiş Açık Cezaevi’nden izinli çıkan zanlı U.O şiddetli geçimsizlik yüzünden tartıştığı eşini tek kurşunla başından vurarak öldürdü.

 

Kadına şiddet dur durak bilmiyor. Tire’de, cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen U.O (34) adlı zanlı, iddiaya göre şiddetli geçimsizlik yüzünden tartıştığı eşi 1 çocuk annesi G.O’u (38) tek kurşunla başından vurarak öldürdü. Ağır yaralanan talihsiz kadın yakınları tarafından kaldırıldığı Tire Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. İddiaya göre, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan Ödemiş Açık Cezaevi’nde cezasını çeken zanlı U.O, önceki gün izin alarak Tire’ye ailesinin yanına geldi. Katil zanlısı U.O, TOKİ mahallesinde bakkal dükkanı işleten eşi Gülcan Oğuz ile bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Alevlenen tartışma sonrası öfkesine hakim olamayan U.O yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayı belinden çıkararak, eşinin başına 1 el ateş etti.

 

ÖDEMİŞ’TE YAKALANDI

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kanlar içinde yere yığılan genç kadın, ambulansın gelmesi beklenmeden yakınları tarafından Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen yaşama tutunamadı. İşlediği cinayetten sonra kayıplara karışan zanlı U.O’nun önceden kiraladığı öne sürülen 20 H. 5246 plakalı aracı emniyet güçlerince Ödemiş’te terk edilmiş halde bulundu. Güvenlik güçleri zanlının etrafındaki çemberi kısa sürede daralttı. Ödemiş polisi, zanlı U.O’yu akşam saatlerinde bir birahanede yakalayıp, gözaltına aldıktan sonra, Tire Jandarması’na teslim etti. Sorgulanan zanlı U.O çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi. 


U.O.'NUN AİLESİ TEPKİLİ
Yaşanan olay sonrası basında yer alan haberlerde, kesinleşmiş bir şey olmamasına rağmen cinayeti U.O. işlemiş gibi gösterildiğini belirten U.O.'nun ailesi, bu konuda tepkili. Henüz kesinleşmiş bir şey olmadığını belirterek, cinayeti U.O.'nun işlemediğini iddia ettiler.

Editör: Haber Merkezi