Tire’de meydana gelen trafik kazasında otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’de Doğu Çevreyolu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı bu gece bir kazaya daha sahne oldu. Bir kişinin hayatını kaybettiği feci kaza, saat 23:00 sıralarında meydana geldi. Halil İbrahim Erkurt (36) yönetimindeki 35 D 5553 plakalı otomobil, çevreyolunda Ödemiş yönünden Bayındır istikametine seyir halindeydi. Çevreyolunun İnönü Bulvarı ile kesiştiği kavşağa geldiği esnada İnönü Bulvarı’nda çevreyoluna çıkmakta olan Reşat Süpürge (59) yönetimindeki 35 YJT 43 plakalı motosiklete çarptı.  Çarpmanın ardından metrelerce öteye savrulan motosiklet parçalanırken, sürücü Reşat Süpürge, olay yerinde feci şekilde can verdi.  Çarpmayla kontrolden çıkan otomobil ise yolun kenarında bulunan tarlaya uçtu. Otomobil sürücüsü, kazayı  yara almadan atlattı.

Olay yerine derhal 112 ambulansları sevk edildi fakat talihsiz motosiklet sürücüsü için yapacak bir şey kalmamıştı. Olaya kısa süre içinde müdahale eden Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, yolda güvenlik önlemlerini alarak inceleme yaptılar. Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi de olay yerine gelerek incelemede bulundu.

 

ÇEVREYOLU ÖLÜM SAÇIYOR
Kazanın meydana geldiği kavşak, Tire ile TOKİ’nin ulaşımını sağlayan yola bağlandığı için Tire’nin işlek noktalarından biri. Herhangi bir sinyalizasyon sisteminin bulunmadığı bu kavşakta birçok ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Olay yerine toplanan bazı vatandaşlar, Çevreyolundan TOKİ yoluna girmek isteyenlerin ters yönde gitmek zorunda olduklarını ve bunun büyük tehlike yarattığını belirterek çevreyolunda acil bir düzenlemenin şart olduğunu belirttiler.  Daha önce de haberlere ve köşe yazılarına konu olan bu kavşakla ilgili hala daha bir düzenleme yapılmaması, TOKİ ve çevre sakinlerini isyan ettirdi.

 











Editör: Haber Merkezi