Tire’de meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yoldan çıkarak bir evin bahçe duvarını yıkıp, bahçeye girdi.


HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Saat 18:30 sıralarında Turgut Özal Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazası neyse ki ucuz atladıldı. İddaya göre kaza şu şekilde meydana geldi; Adil Güler (30) himayesindeki 06 BM 7127plakalı hususi otomobil Turgut Özal Bulvarı’nda seyir halindeydi. Hastane yönünde Selçuk istikametine giderken yaklaşık 90 derecelik viraja, hızla giren sürücü, direksiyon hakimiyetini yitirerek yoldan çıktı. Turgut Özal Bulvarı’nda 16 kapı numaralı apartmanın bahçe duvarına çarparak, duvarı ve kapıyı yıkan otomobil, bahçeye girerek durabildi. 


Çevre sakinlerinin kısa süreliği panik yaşadığı kazada, neyse ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Kazadan büyük şans eseri hafif yaralarla kurtulan sürücü Adil Güler, olay yerine kısa süre içinde ulaşan 112 ambulansı ile Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.


APARTMAN SAKİNLERİ DERTLİ
Kaza sonrası olay yerine toplanan apartman sakinleri, tam virajda yer alan apartmana aynı şekilde daha önce de arabaların girdiğini belirterek, yetkililerin bir an önce önlem alması gerektiğini belirttiler. İddiaya göre 16 numaralı apartmana daha önce de 4 defa farklı kazalarda arabalar girmiş. Kimi çevre sakinleri ise Çevreyolunda karayolları tarafından devam ettirilen asfaltlama çalışmalarının yarıda bırakılması sonucu oluşan tümseğin kazaya sebep olduğunu iddia ettiler. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.



Editör: Haber Merkezi