Tire’de geçtiğimiz gün yaşanan taciz olayının ardından aynı gün bir başka kadının daha aynı şekilde tacize uğradığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Tire’de 20 yaşındaki H.S isimli bir kadın, 2 yaşındaki çocuğuyla birlikte yolda yürürken motosikletli bir sapığın elle tacizine uğramıştı. Yaşanan olay, tüm Tire’de şok etkisi yaratırken, aynı günün akşamında 18 yaşındaki K. A isimli bir kadının daha tacize uğradığı iddiasıyla polise ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

AYNI MOTOSİKLET, AYNI EŞGAL

Olayın Dört Eylül Mahallesi, 50. Yıl Caddesi’nde meydana geldiğini söyleyen K.A, “İki gün önce saat 20:45 sıralarında 50. Yıl Caddesi’nde tek başıma yürüyordum. Ben yürürken arkamdan kırmızı motosikletli bir kişi geldi ve hareket halindeyken beni taciz etti. Olayın şokuyla ne yapacağımı bilemedim ve sadece ‘Sen kimsin be’ diyebildim. Olayın ilk şokunu atlattığımda hemen 155 Polis ihbar hattını aradım ve ihbarda bulundum. Daha sonra öğrendim ki aynı kişi olduğunu düşündüğüm şahıs, benden önce bir başka kadını daha taciz etmiş.

“BİZ NE ZAMAN BU HALE GELDİK?”

Biz insanlar ne zaman bu hale gedik? Rahat rahat sokakta yürüyemeyecek miyiz? Bir an önce aramızda dolaşan sapığın yakalanıp gerekli cezayı almasını diliyorum. Gördüğüm kadarıyla kırmızı bir motosikleti vardı. Başında şapkası üstünde beyaz tişört, altında da siyah bir eşofman vardı. Halkımızdan ricam; tariflere uyan ve şüpheli hareketleri olan birine rastlarlarsa lütfen polisi arasınlar.” Dedi.

POLİS SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ

Olayların ardından soruşturmayı derinleştiren Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü, tacizcinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre olayın olduğu gün gözaltına alınan bir şüpheli teşhis edilemediği için ifadesi alındıktan sonra şartlı olarak salındı. Arama çalışmaları sürüyor. Olaylarda mağdur olan kadınların, tacizcinin yüzünü net görememeleri arama çalışmalarını zorlaştırıyor.

Editör: Haber Merkezi