6 Kasım Perşembe günü, Portakal Pazarı’ndaki AVM iş merkezi inşaatında kaza geçirip yüksekten düşen ve ağır yaralanan işçi, iki gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Tire ‘eski perakendeci hali’nin olduğu meydana yapılmakta olan iş merkezinin inşaatında, 6 Kasım Perşembe günü öğlen saatlerinde meydana gelen iş kazasında; 1 işçi ağır şekilde yaralanmıştı. İddiaya göre, İnşaatta ilk günü olduğu öğrenilen Hikmet Yakışık (57) isimli işçi yerden yaklaşık 4 metre yükseklikte, dökülecek beton için kalıp çakıyordu. Bu esnada birden dengesini yitiren talihsiz işçi 4 metreden yere düştü. Düşme sonucu vücudunun çeşitli yerlerine kırıklar oluşan ve kafasından darbeler alan işçinin imdadına, yakınındaki iş arkadaşları yetişmiş ve ambulans çağırmışlardı. Olay yerine gelen ambulans ekibi, ciddi şekilde yaralanan işçiyi alarak Tire Devlet Hastanesi’ne götürmüş ve talihsiz işçi burada yoğun bakım ünitesinde müdahale altına alınmıştı. Durumunun çok ciddi olması üzerine daha sonra, hava ambulansı ile İzmir’e sevk edilmek istenmiş, fakat kalbinin iki kere durması ve akabinde çalıştırılması üzerine yolda ölme ihtimaline karşın bundan vaz geçilmişti. 

CENAZESİ MEMLEKETİ ORDU’YA GÖNDERİLDİ
Yolda ölme ihtimalinin çok yüksek olması sebebiyle daha donanımlı bir hastaneye sevk edilemeyen talihsiz kazazede, Tire Devlet Hastanesi’nde müdahale edilmeye devam edildi. Fakat, doktorların ve sağlık personelinin tüm gayretlerine rağmen, Hikmet Yakışık isimli vatandaş 2 gün daha hayata tutunabildi. Koma halinden çıkamayan talihsiz vatandaş, 8 Kasım Cumartesi günü akşama doğru hayatını kaybetti. Ordulu olan ve Tire’ye çalışmak üzere gelen talihsiz işçinin cenazesi memleketi Ordu’ya gönderildi.

Editör: Haber Merkezi