Ercan ÇELİK

Tüm bölgede olduğu gibi gün boyu Tire'de de lodos ve sağanak yağış hakim oldu. Aşırı yağış sonucu akşam saatlerinde "Doğu Çevreyolu" olarak da bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda  bir çöküntü meydana geldi. Hiçbir aydınlatmanın olmadığı çevreyolunda, stadyum kavşağında meydana gelen çöküntünün sebebinin, yolun altından geçen İZSU kanalizasyon hattı olduğu iddia edildi. 
Yolun bir şeridinde çöküntü sebebiyle meydana gelen hasar yaklaşık 30 metre uzunluğunda. Karanlıkta çöküntü farkedemeyen bir otomobil, faciadan kıl payı kurtuldu. Çöken kısma giren otomobil güçlükle durdu fakat büyük çapta maddi hasar meydana geldi. 
İhbar üzerine olay yerine ilk ulaşan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri oldu. Yolda hemen güvenlik sağlayan asayiş ve trafik ekipleri, trafiğin kontrollü olarak akmasını sağladı. 
Durum karayolları bölge müdürlüğüne bildirildi. Şimdi karayollarından gelecek tamir bakım ekibi bekleniyor. 


ÇEVREYOLU ACİLEN AYDINLATILMALI
Her geçen gün trafiğin artmaya devam ettiği çevreyolunda herhangi bir ışıklandırma olmaması zaman zaman ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazalarına sebep oluyor. Yolun özellikle geceleri aşırı tehlikeli olduğunu savunan çevre sakinleri, karayollarının bu güzergahı bir an önce aydınlatmasını bekliyor.

Editör: Haber Merkezi