Tire’de bunalıma giren bir kişi, av tüfeğiyle intihar ederek yaşamına son verdi.

 

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire’ye bağlı Doyranlı Köyü’nde bugün saat 10:00 sıralarında meydana gelen olayda, 63 yaşındaki Ahmet Erdoğan av tüfeğiyle intihar ederek yaşamına son verdi. Alınan bilgilere göre bir süredir ailevi problemler yaşayan Ahmet Erdoğan, kısa süre önce mahkeme kararıyla evinden 15 günlüğüne uzaklaştırılmıştı. Bunun üzerine bunalıma giren talihsiz adam, bugün sabah saatlerinde aynı köyde yaşayan kardeşi Ali Erdoğan’ı aradı. Telefondaki kardeşine ailevi sorunlarından bahseden Ahmet Erdoğan,”Ben bu dertle daha fazla yaşayamam! Hakkınızı helal edin.” diyerek telefonu kapattı. Telefonda ağabeyini ikna etmeye ve sakinleştirmeye çalışan Ali Erdoğan’ın çabaları ise karşılıksız kaldı.

Telefon görüşmesinin ardından evinin bahçesinde kendine ait av tüfeğini başına dayayarak 1 el ateş eden Ahmet Erdoğan, olay yerinde hayatını kaybetti.


Kardeşi Ali Erdoğan olay yerine uzak olduğu için daha yakında bulunan komşuları İbrahim Sarıbaş ve Mustafa Gözeger’i telefonla arayarak durumu anlatarak kontrol etmelerini istedi. Bunun üzerine Şehit Hakan Sokak No: 25’de bulunan, Ahmet Erdoğan’a ait eve giden komşular, evin bahçesinde talihsiz adamın cansız bedeniyle karşılaştılar.

İntihar ederek yaşamına son veren 63 yaşındaki Ahmet Erdoğan evli ve 2 çocuk sahibiydi.





HABER VİDEOSU:

 

Editör: Haber Merkezi