Tire’deki bir yem fabrikasının inşaatında çalışırken 2018 yılının Temmuz Ayı’nda bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Oğuzhan Doğruöz’ün babası Yusuf Doğruöz yetkili makamlara seslendi.  Oğuzhan Doğruöz’ün ailenin tek çocuğu olduğunu söyleyen baba Yusuf Doğruöz, kazanın üzerinden bir yıl geçmiş olmasına rağmen karşı tarafla ilgili hiçbir yaptırım uygulanmadığını iddia etti. Kaza tespit tutanaklarında oğlunun yüzde 80, oğluna çarpan sürücünün yüzde 20 kusurlu olduğunu söyleyen baba Doğruöz, araç sürücüsünün cezalandırılmasını istedi.

Konuyla ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan Yusuf Doğruöz, oğullarının yokluğuna hala alışamadıklarını söyledi. Doğruöz açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;

Oğlum ve ben Tire’de bir fabrikanın inşaatında çalışıyorduk. Oğlum bir gece Tire’de şehir merkezinden inşaatın olduğu bölgeye gelirken araç çarptı. Kusurun yüzde 80’ini oğluma verdiler ama oğlum karşıdan karşıya geçmiyordu. Yolun sağından yürüyordu. Kazanın üzerinden 1 yıl geçti. Karşı tarafın ceza alması için henüz somut bir adım atılmadı. Buradan yetkililere sesleniyorum. Ne olur sesimi duyun ve adalet mekanizmasını işletin.

Editör: Haber Merkezi