Tire Emniyeti Asayiş ekipleri, geçtiğimiz gün ilçeye sokulduğu istihbaratını aldıkları kaçak sigaraları ele geçirdi. El çantalarının içinde taşınan kaçak sigaraların toplamda 441 paket olduğu belirtildi.

Kaçak tütün ürünleri ile mücadelesini sürdüren Tire Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, geçtiğimiz gün aldıkları bir istihbarat sonrası harekete geçti ve toplam 441 paket farklı markalarda kaçak ve bandrolsüz sigarayı ele geçirdi. 

Edinilen bilgilere göre olay şu şekilde gerçekleşti: 14 Kasım Cuma günü, ilçeye kaçak sigaralarla giriş yaptığı öğrenilen şahısların olduğu istihbaratını alan polisler, bu şahısların peşine düştü. Şahısları 08:00 sıralarında Adalet (İtfaiye) Meydanı’nda tespit eden polis ekipleri, K.K. (33) ve oğlu olan C.K.’nin (15) taşıdıkları büyük boy el çantalarının içinde kaçak sigaraların olduğunu saptadılar. Şahıslar, bunun üzerine göz altına alınarak Tire Emniyeti’ne götürüldü. Ele geçirilen farklı markalardaki bandrolsüz ve kaçak toplam 441 paket sigaraya yok edilmek üzere el konulurken, şahısların ifadeleri alında ve haklarında yasal işlem başlatıldı. 

Editör: Haber Merkezi