Ercan ÇELİK

OLAY YERİ FOTOĞRAFLARI >>

Tire Dere Mahallesi Molla Yokuşu’nda eski bir ahşap evde çıkan yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaynı yaşanmazken, itfaiyenin tüm çabalarına rağmen ev kullanılamaz hale geldi.

Olay bu akşam saat 20:00 sıralarında Tire’nin eski ve dar sokaklarından biri olan Molla Yokuşu sokak numara 9’daki evde meydana geldi. Elif Azak isimli vatandaşa ait olduğu öğrenilen evde yaşlı kadınla birlikte kızı ve torunları yaşıyordu. Akşam saatleirnde, tüm aile bireylerinin evde olduğu sırada, henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. İddiaya göre, aile önce kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştılar ama çabaları sonuç vermedi. Ahşap evi bir anda alevler sardı ve mahalle sakinleri de ailenin yardımına koştu. Kimse zarar görmeden, ev hemen boşaltıldı.

Son derece dar sokaklardan geçerek, zor da olsa kısa süre içinde itfaiye, polis ve ambulans ekipleri olay yerine intikal etti. Hemen söndürme çalışmalarına başlayan itfaiye yangını kontrol altına alarak, çevredeki diğer evlere sıçramasını önledi. Polis ekipleri de çevre güvenliği aldılar. İtfaiyenin tüm çabalarına rağmen, ev kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarını sürdürüyor. 

OLAY YERİ FOTOĞRAFLARI >>

Editör: Haber Merkezi