Ergün ÇELİK

 

Tire’de yaşayan 20 yaşındaki genç girdiği psikolojik bunalım sonucu kendini iple asarak intihar etti. İddiaya göre, bir süredir psikolojik bunalım içinde olan Hüseyin Bağış (20), bugün sabah saatlerinde İhsaniye Mahallesi Kazım Dirik Caddesi’nde babaannesine ait olan eve geldi. Eve yanında getirdiği iple kendini evin verandasında tavana asarak intihar etti. İntihar ettiği esnada evde kimsenin olmadığı öğrenildi. Geriye herhangi bir not bırakmadı.

 

CENAZESİNİ BABASI BULDU

Talihsiz genci asılmış halde bulan ise babası İbrahim Bağış oldu. Otobüs şoförü olduğu öğrenilen baba İbrahim Bağış, iddiaya göre, otogara gitme üzere evden çıktı. Bu esnada birkaç sokak ileride, annesine ait olan evi kontrol etmek istedi. Eve girdiğinde ise korkunç manzara ile karşılaştı. Oğlunun cansız bedenini gören baba sinir krizi geçirdi.

Hüseyin Bağış’ın ölüm haberini alan yakınları yasa boğulurken, Hüseyin’in cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için hastaneye kaldırıldı. 

"HAYAT ÇOK KISA"
Facebook'ta Hüseyin Bağış'a ait olduğu iddia edilen hesaptan intihardan 1 gün önce yapılan paylaşım ise dikkat çekti. "Hayat çok kısa yaşamasına bilene güzel yaşamasını bilmeyen b.ktan dünya..."













Editör: Haber Merkezi